McDonald's pakt uit met leuke 'carloween'-actie: Gratis Happy Meal voor kinderen

door: MRO
actiemcdo
Afbeelding bron: McDonald's

McDonald's lanceert ook in deze coronatijden een leuke Halloweenactie. Onder de naam 'carloween', krijgen kinderen die verkleed mee rijden naar de McDrive een gratis Happy Meal.

Het mogen dan wel vreemde tijden zijn, dat houdt ons niet tegen om ook dit jaar lekker te griezelen op Halloween. Hoewel we normaal elk jaar verklede kinderen onder het motto ‘Je snoep of je leven’ van deur tot deur zien gaan, zal het griezelfeest deze keer iets anders moeten gevierd worden.

McDonald’s doet mee aan de Halloween-gekte door alle gulzige griezeltjes, dorstige duiveltjes en hongerige heksjes die aan de McDrive ‘Een Happy Meal of je leven!’ of ’Trick or treat!’ zeggen, een gratis Happy Meal aan te bieden.

Iedereen die nog op zoek is naar een leuk uitstapje met de kinderen kan op vrijdag 30 of zaterdag 31 oktober dus afzakken naar de McDrive bij hun plaatselijke McDonald’s.

Ouders en kinderen kunnen in de veilige omgeving van hun bubbel in de auto zo toch een leuk familie-uitstapje maken. Geen domper op de feestvreugde dus, maar een heus Halloweenfeest in je auto aan de McDrive, oftewel Carloween. Op die manier wil McDonald’s zijn steentje bijdragen om gezellige familiemomenten mogelijk te maken die passen in een veilig kader.

De actie is enkel geldig voor kinderen die verkleed naar de McDrive komen op vrijdag 30 oktober en zaterdag 31 oktober 2020. Voor een overzicht van onze Drive restaurants: https://mcdonalds.be/nl/restaurants

Tags