Nu goedkoop bij Action: Heel handig om zonnepanelen, ramen en zoveel meer te reinigen

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Photonews

Klanten kunnen bij Action niet enkel in de winkels kopen, maar ook op de webshop staan zeer interessante deals. Daar vind je nu een zeer handige telescopische wasborstel waar je onder meer zonnepanelen mee kan reinigen.

Met de telescopische wasborstel die Action verkoopt kan je een stuk efficiënter schoonmaken. Je kan het gebruiken voor het schoonmaken van ramen, dakpannen en gevels. Maar je kan er ook zonnepanelen mee reinigen.

De wasborstel is immers uitschuifbaar tot 4,6 meter zodat je een maximale werkhoogte van ongeveer 6 meter hebt. Je kan eenvoudig bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoge ramen of ramen op een verdieping.

De borstelharen zijn voldoende stevig om hardnekkig vuil te verwijderen, maar toch zacht genoeg om oppervlakken niet te beschadigen. De wasborstel beschikt over een zeepdispenser zodat je heel eenvoudig schoonmaakmiddel kan toevoegen aan het water.

Action verkoopt deze telescopische wasborstel nu voor 29,95 euro op de webshop via deze link, in samenwerking met Action.

borsteacti
Afbeelding bron: Action