Nu te koop voor minder dan 2 euro bij Action: Het biedt tal van voordelen voor je huid

door: MRO
Action
Afbeelding bron: MRO

Action heeft elke week enkele tientallen producten in de nieuwe 'weekactie'. Deze week kan je heel goedkoop bodyscrub met zeezout kopen bij de winkelketen, en dat heeft best wel wat voordelen voor je huid.

Klanten kunnen nog tot en met 30 januari 'Spa Exclusives zeezout bodyscrub' kopen voor slechts 1,69 euro bij Action. De pot bevat 500 gram en is geschikt voor je hele lichaam. 

Voordelen van het gebruik van bodyscrub met zeezout

Het gebruik van bodyscrub verrijkt met zeezout biedt heel wat voordelen. Zeezout is zeer effectief voor het verwijderen van dode huidcellen op het huidoppervlak. Dit helpt om de huid fris en glad te maken.

Daarnaast helpt het gebruik van zeezout bodyscrub bij het stimuleren van de bloedcirculatie en het verwijderen van giftige stoffen uit de huid. 

Zeezout bevat mineralen die essentieel zijn voor de huid, zoals magnesium, kalium, calcium, natrium en jodium. Deze mineralen helpen de huid te hydrateren en revitaliseren. Regelmatig gebruik van zeezout scrub kan helpen om een gelijkmatige huidteint te bereiken en pigmentatie te verminderen.

De mineralen in het zeezout stimuleren celgroei en huidverjonging, wat kan leiden tot een strakkere, stevigere huid.

zeez
Afbeelding bron: Action