Wibra verkoopt krachtig schoonmaakmiddel voor minder dan 1 euro: "Nu nog verbeterd"

door: MRO
Wibra
Afbeelding bron: Wibra

Veel klanten gaan naar Wibra om schoonmaakproducten te kopen. De winkelketen heeft een uitgebreid assortiment en heeft nu verbeteringen aangebracht aan de handige zeepwolsponsjes.

Wibra toont op zijn sociale media een filmpje waarop het toont hoe een pan eenvoudig gereinigd wordt met een zeepwolspons. "Met onze zeepwolspons kan je gemakkelijk hardnekkig vuil van pannen, barbecues of een fornuis verwijderen", klinkt het.

Maar er is meer: "Nu verbeterd met extra schoonmaakmiddel", lezen we verder. Wibra heeft de zeepwolsponsjes dus nog beter gemaakt. Deze sponsjes schuren niet alleen, maar ontvetten ook dankzij de vetoplossende zeep die in de spons zit.

Bij Wibra kan je een pakje met 10 stuks kopen voor 0,89 euro. De sponsjes zijn compact en je kan ze makkelijk hanteren voor verschillende zaken te reinigen.

Je kan deze zeepwolsponsen niet enkel voor je pan, fornuis en barbecue gebruiken. Ze zijn geschikt voor het reinigen van zowat alle roestvrijstalen oppervlakken, maar je kan er ook vlekken op tegels of op je aanrecht mee verwijderen.

zeepwol
Afbeelding bron: Wibra
Tags wibra