Rachel Hazes in zak en as na slecht nieuws: “Kapot van verdriet”

door: LHX
Afbeelding bron: Instagram @rachelhazes

Het is al langer bekend dat Rachel Hazes een grote hondenliefhebber is. Ze is dan ook erg aangedaan wanneer ze hoort dat één van de hondjes die ze gered heeft, overleden is.

“Lieve Bon”, begint Rachel Hazes een boodschap aan de hond in kwestie. “Toen ik jou in december vond in Spanje met jouw twee kinderen, hoefde ik niet lang na te denken en voor jullie het wisten zaten jullie al bij mij in de auto.”

Rachel was enkele weken adoptiemama, en vond vervolgens een goed baasje voor Bon. “Jij kwam terecht in een gouden mandje en dat was precies wat jij zo verdiende, na alles wat jij al had meegemaakt!”

Bon genoot erg van de liefde die hij kreeg, maar helaas kwam er abrupt een einde aan: zijn baasje belde Rachel woensdag met slecht nieuws. Bon had succesvol een sterilisatie ondergaan, maar was daarna bezweken aan een hartstilstand.

“Ik vind dit zo vreselijk en ben kapot van verdriet”, schrijft Rachel. Maar ze ziet ook het positieve: “Weet dat ik dankbaar ben dat wij jou dit toch nog hebben kunnen geven, lieve schat.”