Nu in de weekaanbieding bij Action: nooit nog last van een lege smartphone batterij

door: MRO
action
Afbeelding bron: MRO

We maken voor steeds meer zaken gebruik van onze smartphone. Het gevolg is wel dat de batterij van het toestel sneller leegloopt, maar daar heeft Action de gepaste oplossing voor in huis.

Action heeft elke week nieuwe weekaanbiedingen. Deze week zet de winkelketen een Re-load powerbank in de kijker. Met dit apparaatje op zak loop je nooit meer het risico dat je je smartphone plots niet meer kan gebruiken omwille van een lege batterij.

De Re-load powerbank is een krachtige batterij van maar liefst 20.000 mAh. Het is uitgerust met een Fast Charge modus waarmee je je smartphone extra snel kan laden.

Bovendien is deze powerbank uitgerust met een digitale statusweergave en veilig om mee in het vliegtuig te nemen. Action verkoopt deze powerbank tot en met 13 februari voor 14,99 euro.

powerbank
Afbeelding bron: Action

Welke voordelen heeft een powerbank?

Een voordeel van zulk een draagbare oplader is hun veelzijdigheid. De meeste powerbanks zijn compatibel met een breed scala aan apparaten. Of het nu gaat om uw smartphone, tablet, mp3-speler of digitale camera, een goede powerbank kan ze allemaal opladen.

Een ander voordeel is uiteraard zijn draagbaarheid. Powerbanks zijn ontworpen om licht van gewicht en compact te zijn, waardoor ze gemakkelijk in uw tas passen. Zo kunt u overal en altijd uw apparaten opladen.