'Thuis'-kijkers in shock na vroege 'seizoensfinale': "Dit had niet mogen gebeuren!"

door: COS
Stan Van Samang als Harry in 'Thuis'
Afbeelding bron: VRT

We wisten dat het eraan zat te komen, maar dat maakte het afscheid van Harry (Stan Van Samang) niet minder heftig. 'Thuis'-fans waren dinsdag getuige van de dood van Harry én Chris (Danny Timmermans).

Enkele weken geleden werd al duidelijk dat Harry uit 'Thuis' zou verdwijnen. Dat gebeurde niet in de seizoensfinale maar op een doordeweekse dag. Het afscheid valt heel wat kijkers zwaar. Ze zagen Stan Van Samang graag bezig en wilden hem nog niet kwijt.

Vooral het feit dat Harry dit had kunnen overleven. "Had hij gewoon weggespurt en zich niet omgedraaid, dan kon hij nog weggekomen zijn", merkt een fan op. "Ik voel me zo triestig nu kan mijn favoriete Belgische zanger nooit meer terug komen in 'Thuis', dit had niet mogen gebeuren", klinkt het nog.

"Wat een sombere laatste maanden voor Harry. En nu sterven zonder een fatsoenlijk afscheid te kunnen nemen van zijn geliefden, hartverscheurend. Bedankt, Stan Van Samang, voor je puike acteerprestaties afgelopen twee jaar in 'Thuis'! Een vaste waarde die diep gemist zal worden."

"Dit was precies de seizoensfinale. Wat gaat de echte seizoensfinale in juni ons dan nog voor spannends brengen. Ik ben zo benieuwd", reageert iemand. "Hoe gaan ze de seizoensfinale nu nog spannend houden?", vraagt iemand zich af. "Maar amai, ik kon het niet droog houden na deze aflevering."