Analist ziet de situatie van Hazard niet meer goed komen: "Daar is de rekening gemaakt"

door: MAB
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Eden Hazard weet weer wat spelen is in de Spaanse hoofdstad. De kapitein van de Rode Duivels stond de afgelopen twee wedstrijden in de basis bij Real Madrid vanwege het hoge aantal coronabesmettingen in de ploeg. Gert Verheyen ziet de situatie van Hazard bij Real echter somber in.

Analist Gert Verheyen hoopt dat Eden Hazard deze winter vertrekt bij de Spaanse grootmacht. Alleen dan zou de aanvaller iets kunnen bijdragen op het WK. "Willen de Duivels iets bereiken in Qatar, dan hebben ze Eden Hazard nodig. Hem wens ik een transfer", vertelde hij in Het Nieuwsblad.

"Bij Real Madrid zie ik het niet meer goed komen. Daar is de rekening gemaakt. Hij moet weer ergens op de juiste trainer vallen. Iemand die met hem om kan." Real-coach Ancelotti liet wel weten dat Hazard, als hij fit blijft, een wapen kan worden voor de tweede helft van het seizoen. 

"Als hij ergens weer plezier kan hebben, kan hij nog boven water komen. Ergens waar hij weer de grote man kan zijn, in tegenstelling tot bij Real", besloot Verheyen.

Tags