Benito Raman spreekt zich uit over zijn toekomst bij RSC Anderlecht

door: BVDO
Benito Raman
Afbeelding bron: Photonews

Benito Raman is er bij Anderlecht nog nooit in geslaagd om een vaste basisspeler te worden. Hij gaat deze zomer zijn laatste contractjaar in.

Raman begint volgend seizoen aan zijn laatste contractjaar bij RSC Anderlecht, al zit er wel nog een optie in voor meer. In een gesprek met Het Laatste Nieuws laat Raman horen wat zijn plannen zijn.

“Als ik hier volgend jaar voor vijf jaar kan bijtekenen, doe ik dat met plezier, maar dat wordt moeilijk. Als de situatie blijft zoals ze nu is, zit ik hier heel goed”, vertelt hij.

Vorige zomer wou Raman wel vertrekken in het Lotto Park, maar dit seizoen was beter en Raman zegt dat hij het gevoel heeft dat het nog veel beter kan worden. Als hij vertrekt, dan zal het sowieso niet naar een Belgische club zijn.

“Als ik niet bij Anderlecht blijf, gaat mijn voorkeur wel uit naar het buitenland. Er was begin februari interesse van een club over de oceaan, maar momenteel is dat niet aan de orde. Als ik nu amper speelde, zouden de kaarten anders liggen”, besluit Raman.