Besnik Hasi vlijmscherp voor Anderlecht: "Dat ontbreekt er bij hen"

door: MAB
Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht verloor zijn eerste wedstrijd van de play-offs met duidelijke 3-1 cijfers tegen Union. De Brusselaars moeten proberen om zo snel mogelijk de knop om te draaien, want zondag wacht de klepper tegen Club Brugge

Besnik Hasi herkende zijn voormalige ploeg helemaal niet in het burenduel tegen Union. Volgens hem zindert de verloren bekerfinale nog steeds na bij Paars-Wit en moet er dringend iemand een leidersrol opnemen op het veld. 

"Anderlecht verloor de bekerfinale en dat heeft toch een mentale dreun gegeven", vertelt de coach in Het Nieusblad"Je zag de onzekerheid, maar dan nog mag je niet zo slap beginnen als op Union. Er ontbreekt op het veld ook iemand die de ploeg wakker schudt."

"Anderlecht wil altijd mooi voetballen, maar soms is er iemand nodig om het vuur op te poken. Eens een duwtje uitdelen, de anderen opjutten. Bij Union zijn ze wel zo sluw. Anderlecht heeft vaak 65 procent balbezit, maar schiet er weinig mee op. Heb je Union gezien? Als die de bal veroveren, stormt heel die ploeg vooruit."