Brian Riemer had groot probleem met match tegen Genk: “Crazy”

door: BVDO
Brian Riemer
Afbeelding bron: Photonews

RSC Anderlecht ging zondagmiddag met 5-2 onderuit bij KRC Genk. Paarswit heeft zo nog steeds de achtste plaats niet binnen.

RSC Anderlecht werd op bezoek bij KRC Genk van het kastje naar de muur gespeeld. Het verloor uiteindelijk met 5-2 van de competitieleider.

Brian Riemer liet zich na de wedstrijd enorm horen over het vroege aanvangsuur van de wedstrijd na het Europese duel van donderdag tegen AZ Alkmaar. “Kijk, ik zoek geen excuses, maar... We spelen voor de Belgische coëfficiënt, om punten voor het land te verzamelen”, vertelde hij na afloop van de partij.

“En dan moeten we deze wedstrijd om 13u30 spelen. Nog geen drie dagen na onze zware match tegen AZ... Dat vind ik crazy. Het is geen excuus, maar ook geen voordeel voor een team dat nog meedoet in Europa.”

Al gaf hij ook zijn eigen fouten toe. "Blijkbaar hebben we de verkeerde keuze gemaakt. We hadden misschien iets anders moeten doen. Er waren een paar spelers die niet in de match zaten. Misschien kozen we de verkeerde opstelling."