Bryan Heynen vertelt wat hem te doen staat nadat hij niet bij de Rode Duivels zit

door: BVDO
Bryan Heynen
Afbeelding bron: Photonews

Bij Racing Genk waren ze vrijdag in alle staten. Bryan Heynen en Mike Trésor zitten opnieuw niet in de selectie van de Rode Duivels.

Een nieuwe bondscoach, een nieuwe kans op een selectie bij de Rode Duivels dachten ze bij KRC Genk. Maar niets is minder waar. Domenico Tedesco selecteerde Heynen en Trésor niet voor de interlands van eind deze maand.

Mike Trésor wilde na afloop van de match tegen Cercle Brugge niet reageren, Bryan Heynen deed dat wel en sprak van een heel frustrerende dag. Het puntenverlies op Cercle, maar ook de niet-selectie voor de rode Duivels.

“Ik kan die niet-selectie wel plaatsen, maar ik ontken niet dat ik teleurgesteld ben”, zei hij bij Het Nieuwsblad. Hij wees ook op de woorden van Tedesco dat het een voordeel is als je in een Europese topcompetitie speelt.

“Ik neem daar akte van. Maar ik heb er wel mijn mening over. Ons land heeft drie ploegen in de kwartfinales van de Europese bekers. Dat is toch niet niks. Of die uitspraak van Tedesco een reden voor mij is om te vertrekken bij Genk? Neen, natuurlijk niet”, is hij duidelijk.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24