Carl Hoefkens krijgt lof bij Club Brugge: “Dat wordt gewaardeerd door de spelers”

door: BVDO
Carl Hoefkens
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge nam een stevige gok door Carl Hoefkens aan te stellen als trainer, maar tot nu toe draaide het bijzonder positief uit.

Carl Hoefkens was in zijn tijd als voetballer niet bepaald een groot voorbeeld voor anderen. Van discipline moest hij niet echt veel weten. Als trainer toont hij zichzelf als een heel ander iemand. Er kwam zelfs kritiek op het feit dat hij als trainer niet juichte bij het scoren van een goal.

In de kleedkamer zijn de spelers ook heel tevreden over Hoefkens. “De Brugse coach spreekt niet met dubbele tong en dan is de pijn van de bank draaglijker. Hij geeft zelf aan dat alle spelers in aanmerking komen voor rotatie”, zegt Hugo Camps aan Het Laatste Nieuws. “Daar wordt niet geheimzinnig over gedaan. Die openheid wordt gewaardeerd door de spelers.”

Het is nu zien hoe Club Brugge uit de interlandbreak komt. Een zege tegen KV Mechelen is het minste. Daarna volgt Atletico Madrid in de Champions League. Na de nederlaag tegen Standard zijn de verwachtingen hoog op Jan Breydel.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24