Club Brugge of KAA Gent? Casper Nielsen heeft duidelijke voorkeur

door: AVL
Casper Nielsen
Afbeelding bron: Photonews

Waar ligt de toekomst van Casper Nielsen? De afgelopen weken toonde zowat elke Belgische topclub interesse voor de Deense middenvelder van Union. De transfersoap lijkt op dit moment herleid te zijn tot een strijd tussen Club Brugge en KAA Gent

Club Brugge leek weken geleden de topfavoriet om Nielsen binnen. Toen Union echter besloot om de controversiële makelaar Mogi Bayat bij het dossier te betrekken, trok de landskampioen zich terug uit de onderhandelingen. 

Na het afhaken van Club Brugge leek Nielsen zich tevreden te stellen met een transfer naar KAA Gent. De Buffalo's bereikten begin deze week een mondeling akkoord met Union over een transfersom van 5 miljoen. Vrijdag sprong Club Brugge echter opnieuw in de dans en heropende ze de gesprekken met Union.

Het ziet er dus meer en meer naar uit dat Club Brugge alsnog aan de haal gaat met de Deense middenvelder. Club Brugge zou inmiddels zelfs al een akkoord bereikt hebben met Union en ook Nielsen zelf zou aangegeven hebben dat hij liever naar Club Brugge dan KAA Gent zou trekken. De Buffalo's lijken dus achter het net te vissen.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24

Tags