Club Brugge met de handen in het haar na pijnlijke vaststelling in wedstrijd tegen Oostende

door: AVL
Carl Hoefkens
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge had het afgelopen zaterdag niet onder de markt tegen KV Oostende maar won uiteindelijk wel met 4-2 van de Kustboys.

De landskampioen stond bij de rust 2-0 voor maar gaf die voorsprong in de tweede helft verrassend genoeg uit handen. Verder miste blauw-zwart in de tweede helft ook nog eens twee strafschoppen.

Club Brugge lijkt zo stilletjes aan last te hebben van een penaltycomplex. Eerder deze week misten de Bruggelingen ook al twee penalty's tegen FC Porto in de Champions League. Over het hele seizoen miste blauw-zwart al meer dan de helft van zijn strafschoppen.

Ook kapitein Hans Vanaken maakt zich zorgen omtrent het penaltyspook bij blauw-zwart. "Het probleem is misschien dat degene die trapt denkt: 'Wat als ik deze mis?' Maar dat mag niet, we zullen nog eens goed moeten nadenken over hoe we dit in de toekomst gaan regelen", aldus Vanaken bij Eleven Sports.