Club Brugge op zijn hoede voor lastige verplaatsing naar Union: "Alleen daarop zal het niet lukken"

door: MAB
Union
Afbeelding bron: Photonews

Leider Union ontvangt om 13u30 eerste achtervolger Club Brugge in wat misschien wel de belangrijkste partij van het seizoen kan worden. Bij winst lopen de Brusselaars zes punten uit op de West-Vlamingen. 

Blauw-Zwart moet dus winnen als het nog kampioen wilt spelen. De Bruggelingen geraakten vorige week niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Anderlecht. Union slaagde er echter niet in zijn voorsprong verder uit te diepen en speelde 0-0 gelijk tegen Antwerp.

"Met Union ben je nooit klaar", klinkt het bij Rudi Cossey, assistent-trainer van Antwerp in de Krant van West-Vlaanderen."Qua zuiver talent is Club de beste ploeg, zeker als je ziet wie er allemaal op de bank zit. Club mag niet denken dat het op talent wel zal lukken. Er zal geknokt moeten worden."

De Antwerpenaar gaf ook nog meteen een gouden tip mee. Volgens hem is Union kwetsbaar op het middenveld. "Zij dropten ballen in de rug van hun verdediging en daar had Union het moeilijk mee", verwees hij naar inbrengers Benson en Balikwisha.