Geen begrip voor Club Brugge: “Ongeoorloofd gedrag op transfermarkt”

door: BVDO
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge zou al een tijdje aan de mouw van Karel Geraerts trekken. Volgens Hein Vanhaezebrouck hadden ze dat beter nog niet gedaan.

Sinds het vertrek van Scott Parker bij Club Brugge neemt Rik De Mil de honneurs als hoofdtrainer waar. Hij zal volgend seizoen echter niet aanblijven, blauwzwart zoekt een nieuwe coach. Al een tijdje worden Karel Geraerts en Ronny Deila genoemd als mogelijke opvolgers van De Mil. Deila ontkent elk contact, Geraerts doet dat niet meteen.

Voor Hein Vanhaezebrouck is het ongeoorloofd dat Club Brugge met Geraerts contact heeft. “Ze zitten wel nog in dezelfde competitie als Union. Als het klopt, want daar hebben we geen bevestiging van, dat ze spreken met een coach van een ploeg uit diezelfde competitie, dat vind ik echt niet kunnen”, zegt Vanhaezebrouck bij Extra Time.

De timing zit volgens hem volledig fout. “Welke invloed dat zou kunnen hebben? Gelukkig doet Club niet meer mee voor de titel, maar stel dat ze die drie eerste matchen winnen. Je kan dat allemaal beter vermijden door een paar weken te wachten.”