Hein Vanhaezebrouck opvallend hard voor Tarik Tissoudali: “Het dringt moeilijk door”

door: AVL
Hein Vanhaezebrouck
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent won op de openingsspeeldag met 3-2 tegen KV Kortrijk en maakte ook in de tweede voorronde van de Conference League feilloos komaf met Zilina. 

De Buffalo's hebben hun goede seizoenstart voor een groot deel te danken aan het spitsenduo Hugo Cypers-Gift Orban, die de goede lijn van vorig seizoen gewoon doortrekken. Daartegenover staat dan weer Tarik Tissoudali die na het herstel van zijn zware kruisbandblessure zoekende was maar donderdag in de wedstrijd tegen Zilina wel tot scoren kwam.

Met zijn doelpunt tegen de Slowaken opende de 30-jarige Marokkaan zijn rekening voor dit seizoen. Coach Hein Vanhaezebrouck was vorige week na de wedstrijd tegen KV Kortrijk nog opvallend streng voor de dribbelkont.

"Het dringt bij hem heel moeilijk door dat je na een lange blessure best símpel voetbalt. Hij wil te graag de actie maken. Dat wordt een serieus werkpunt", zo benadrukte Vanhaezebrouck. "Hij doet me denken aan de Tissoudali toen die net aankwam van Beerschot. Ook toen forceerde hij het te veel."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24