KAA Gent met de grond gelijk gemaakt: “Een topclub staat daar boven”

door: AVL
KAA Gent
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent en Club Brugge zorgde zondag in de Slag om Vlaanderen voor een aangename pot voetbal waarbij de Buffalo's uiteindelijk aan het langste eind trokken.

Hyun-seok Hong bracht de thuisploeg na 25 minuten op voorsprong. Vlak voor de rust zette Hans Vanaken de bordjes opnieuw gelijk, waarna de tweevoudige Gouden Schoen zijn doelpunt vierde voor tribune van de Buffalo's.

Het geplaag van de Rode Duivel werd hem niet in dank afgenomen. Na de wedstrijd, die Gent uiteindelijk alsnog won, pakte de Gentse huisdj vrijwel meteen uit met het nummer 'Arrivederci Hans'. De actie leverde de Buffalo's onder meer in Het Laatste Nieuws heel wat kritiek op.

"De KAA Gent Arena was eindelijk nog eens tot de nok gevuld. Alleen zonde van die valse noot achteraf, toen de dj van het stadion zich meteen na affluiten verlaagde tot het spelen van ‘Arrivederci Hans’ van Laura Lynn, om nog wat meer de spot te drijven met Vanaken. Een topclub dient boven dat soort getreiter te staan", klonk het onder meer bij de krant.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24

Tags