Keert na Izquierdo en Wesley nog een topper terug naar Club Brugge?

door: CDC
Izquierdo en Wesley
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge kende een opvallende transferzomer. De Club kocht enkele aanstormende talenten en betaalde daar fikse bedragen voor, maar Brugge haalde evenzeer twee oude bekenden quasi gratis terug. Een derde zet nu de deur open om dat ooit ook te doen.

Izquierdo en Wesley werden indertijd verkocht voor mooie bedragen, maar lelijke blessures zorgden ervoor dat de carrières van de Zuid-Amerikanen in het slop zat. Club Brugge haalde ze quasi gratis terug om te revalideren. Beide staan er sneller dan verwacht opnieuw en zijn erg gelukkig in Brugge.

Izquierdo scoorde in de beker al zijn eerste goal en werd duidelijk in de armen gesloten van het warme publiek. Dat lijkt een derde Zuid-Amerikaan met een Club-verleden te verleiden die ook een mindere periode kent. Namelijk Carlos Bacca.

Bacca zei in een interview aan Eleven Sports dat Club Brugge voor hem familie is en dat wie hard werkt  en goed met iedereen overeenkomt er altijd een deur zal vinden die openstaat. "Ik wijs zelf geen enkele opportuniteit af. Ik heb altijd veel genegenheid gehad voor Club en we zullen zien wat God daarover beslist."

Download nu de gratis app van Redactie24