Einde verhaal: 'Club Brugge wil absoluut af van grootverdiener'

door: JDH
Skov Olsen - Nusa
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge is aan een drukke transferzomer bezig. Bij blauw-zwart willen ze ook liefst nog enkele spelers zien vertrekken. 

Club Brugge haalde als de middenvelder Jashari voor 6 miljoen euro, flankaanvaller Tzolis voor 6,5 miljoen euro en verdediger Romero voor 6 miljoen euro. Ook spits Nilsson is voor 6 miljoen euro op komst, Club wil ook middenvelder Mukau binnenhalen.

Maar Club wil ook andere spelers overbodige spelers van de hand doen. Dat is het geval voor verdediger Dedryck Boyata, dat meldt HLN. Hij strijkt bij Club Brugge nog altijd een stevig loon op en is één van de grootverdieners bij blauw-zwart. 

Boyata kwam in augustus 2022 voor 2 miljoen over van het Duitse Hertha Berlijn. Maar bij Club Brugge is Boyata nooit echt aan de bak gekomen. Hij speelde 26 wedstrijden voor Club en verzamelde iets meer dan 1000 speelminuten 

Door de komst van Romero heeft Club Brugge ook vier centrale verdediger voor volgend seizoen, want blauw-zwart heeft ook nog Brandon Mechele, Jorne Spileers en Joel Ordonez. Boyata zal dus nog minder aan de bak komen.