'Anderlecht en Club Brugge kloppen aan bij topclub voor duur en boomlang talent'

door: JDH
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Heel wat ploegen zoeken nog naar versterking voor de transfermarkt op 6 september sluit. Onder meer Anderlecht en Club Brugge komen zo uit bij dezelfde speler. 

Volgens het Franse RMC Sport zou Anderlecht interesse tonen voor de Fransman Isaak Touré. De twintigjarige verdediger speelt momenteel nog bij Olympique Marseille en is met zijn 2m06 een van de grootste voetballers ter wereld. 

Touré maakte vorige zomer de overstap van Le Havre naar Marseille voor 5,5 miljoen euro, maar werd er na een halfjaar alweer uitgeleend aan Auxerre. Hij mag bij een goed bod dan ook vertrekken. Maar er zouden nog kapers op de kust zijn. 

In Frankrijk is er interesse van Clermont, Lorient, Nantes en Metz. En ook het Burnley van Vincent Kompany zou interesse tonen. Volgens Sasha Tavolieri heeft ook Club Brugge zich nu gemeld, maar vindt blauw-zwart Touré momenteel nog te duur. 

De transferperiode loopt bijna op zijn einde en ploegen proberen in de laatste dagen nog zaakjes te doen. Dat zou de prijs van Touré voor Anderlecht en Club Brugge nog kunnen doen milderen.