Mark van Bommel heeft een vies plannetje met Noa Lang

door: BVDO
Noa Lang
Afbeelding bron: Photonews

In de play-offs speelt Royal Antwerp FC de volgende twee matchen tegen Club Brugge. Mark van Bommel heeft alvast een plannetje met Noa Lang.

Mark van Bommel speelt met Royal Antwerp FC zondagmiddag tegen Club Brugge. De Nederlander is op zijn hoede, ook al verloor blauwzwart de eerste twee wedstrijden in de play-offs. “Het zou raar zijn als ze er nu plots met de pet naar gooien en zes keer op rij verliezen. Dat past niet bij Brugge”, zei Van Bommel op zijn persconferentie.

Al heeft de Nederlander wel een plannetje klaar om Noa Lang uit de match te houden, net zoals dat vorig weekend het geval was met Joseph Paintsil van KRC Genk. “Dankzij de hulp van het publiek ging dat vorige week niet slecht hé. Het hele plan was om Genk te ontregelen en daarvan te profiteren, en dat zal komende zondag niet anders zijn”, klinkt het lachend.

Lang is immers de motor van Club Brugge en dat moet uitgeschakeld worden. “Noa is één van de sterktes van Brugge, en die moeten we goed bespelen zoals we dat altijd doen. Hij heeft nu eenmaal specifieke kwaliteiten waar je rekening mee moet houden.”