Racing Genk heeft een boodschap voor de bondscoach na voorselectie Rode Duivels

door: BVDO
Racing Genk
Afbeelding bron: Photonews

Er was wat verwarring over, maar dinsdag kwam er duidelijkheid. Mike Trésor staat niet in de voorselectie van de Rode Duivels.

Met 13 assists is Mike Trésor van Racing Genk één van de absolute uitblinkers in de Jupiler Pro League. Alleen merkte bondscoach Roberto Martinez dat blijkbaar niet op.

Head of Football Dimitri De Condé denkt er het zijn van. “Ik wil geen kritiek op Roberto Martínez uiten. Het is zijn keuze. Je hebt een oude generatie die beloond zal worden met een WK”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Geen Trésor, wel Bryan Heynen in de voorselectie. Maar De Condé denkt ook dat Heynen niet naar het WK in Qatar zal trekken. “Dat zou een ontgoocheling zijn, want hij heeft er de kwaliteiten voor. Je kunt je ook afvragen wat Mike nog meer kan doen.”

De Condé kijkt dan ook liever al een stap verder voor zijn twee spelers. “Maar Bryan en Mike zijn twee jongens die de toekomst van de nationale ploeg in handen hebben. Als zij na het WK niet in aanmerking komen, zou ik dat niet begrijpen.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24