Standard-speler met sleutelrol in spectaculaire Afrika Cup-wedstrijd

door: CDC
amallah
Afbeelding bron: Photonews

In de Afrika Cup werkt men momenteel de achtste finales af. De wedstrijd Marokko - Malawi liet zich opmerken door enkele wereldgoals.

Marokko had meer dan de handen vol tegen een sterk Malawi. Dat laatste land kwam verrassend op voorsprong na een fenomenale goal. Gabadinho Mhango scoorde met een geweldig afstandsschot.

De Leeuwen van de Atlas konden net voor rust reageren. Youssef En-Nesyri kon een doelpunt maken op voorzet van Amallah, de middenvelder die bij Standard voetbalt.

In de tweede helft kon Marokko voorbij het dapper strijdende Malawi raken, alweer dankzij een enorm mooi doelpunt. Achraf Hakimi trapte de perfecte vrije trap. Marokko won met 2-1 en mag naar de kwartfinales, waar het Egypte of Ivoorkust treft.