Straf nieuws over vertrek én transferprijs van sterkhouder bij Club Brugge

door: BVDO
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Noa Lang wou afgelopen zomer vertrekken bij Club Brugge. Weinig interessante deals en een blessure hielden hem uiteindelijk op Jan Breydel.

Noa Lang had duidelijk zijn zinnen gezet op een zomertransfer. Al in januari kondigde hij een vertrek aan. In mei, nog voor het einde van de play-offs, gaf hij al zijn afscheidsinterview.

Alleen draaide het allemaal anders uit. De dubbele deal met Charles De Ketelaere naar AC Milan kwam er niet. Vanaf dan waren er enkel aanbiedingen waarin blauwzwart zich financieel niet kon vinden.

Volgens de Engelse transferjournalist Dean Jones is de Premier League de volgende bestemming van de Nederlander. “Het is slechts een kwestie van tijd”, klinkt het bij GiveMeSport. De club die Noa Lang wil binnenhalen is Leeds United. Momenteel staan zij op de vijftiende plaats in de hoogste Engelse klasse. Of Lang daar zelf interesse in heeft is maar zeer de vraag.

En dan is er uiteraard het financiële luik. De marktwaarde van Noa Lang was de voorbije maanden heel wat gezakt, maar toch wil Club Brugge een stevige transfersom incasseren. Transfergoeroe Fabrizio Romano liet bij CaughtOffside weten dat Club Brugge ondanks alles blijft rekenen op 35 miljoen euro.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24