Thibaut Courtois kan deze zomer herenigd worden met déze Rode Duivel bij Real Madrid

door: MAB
Champions League
Afbeelding bron: Photonews

Real Madrid is constant bezig met het versterken van zijn kern, en dat zal deze zomer niet anders zijn. De Spaanse grootmacht liep een serieus blauwtje bij Kylian Mbappé, maar lijkt nu zijn pijlen te hebben gericht op een Belgische topper.

Want Romelu Lukaku zou maar eens op weg kunnen zijn naar La Liga. De Belgische spits liet enkele weken al optekenen dat hij graag naar Inter zou terugkeren en zijn entourage zou zelfs al contact hebben gehad met de Italiaanse club. De overstap van de Noord-Italiaanse club naar Chelsea had niet het verwachte effect, en de kans lijkt klein dat Lukaku volgend seizoen nog in Engeland zal spelen. 

De diensten van 'Big Rom' zouden nu ook aan Real Madrid aangeboden zijn. Volgens het Spaanse medium Marca zouden ook Rafael Leao, Raheem Sterling en Gabriel Jesus zijn aangeboden aan de Spaanse topclub.

Het is nog maar de vraag of Lukaku die transfer ziet zitten, want de Rode Duivel wordt door heel wat ploegen het hof gemaakt. Zo volgen Tottenham, Bayern München en Barcelona zijn situatie op de voet.