Undav in het vizier van Antwerp-fans: "Aanstekers en wodka-flesjes naar mijn hoofd gekregen"

door: MAB
Deniz Undav
Afbeelding bron: Photonews

De man in vorm bij Union, Gouden Stier Deniz Undav, stond gisteren tegen Antwerp nog maar eens aan het kanon. De Duitser loodste zijn ploeg met twee doelpunten voorbij The Great Old. 

Undav had zich voor het seizoen voorgenomen dat hij 14 keer zou scoren. De Duitse spits mag die doelstelling echter wat bijschaven, want hij zit ondertussen al aan 20 goals dit seizoen. "Niet slecht he? Ik had er vandaag zeker drie kunnen en moeten maken, maar ik ga niet klagen", klonk het na de wedstrijd. 

Het publiek in Antwerp kon echter niet lachen met de manier waarop de spits van Union zijn tweede doelpunt vierde. Undav zocht duidelijk de tribune van de Antwerpenaars op en ging daar juichen. Supporters van The Great Old reageerden wansmakelijk en gooiden allerlei voorwerpen naar de Duitser. 

"Tja, je weet dat het hier een warm publiek is. Van mij mogen ze gooien, geen probleem. Wat ik naar mijn oren kreeg? Ik zag aanstekers en wodka-flesjes passeren. Buiten een schram op mijn hoofd is er niets aan de hand."