Vreselijk nieuws bij Antwerp omtrent afwezigheid van sterkhouder Ritchie De Laet

door: MAB
Ritchie De Laet
Afbeelding bron: Photonews

De afwezigheid van Ritchie De Laet in de partij van Antwerp tegen OHL op de vorige speeldag ging niet onopgemerkt. De flankverdediger zat niet in de selectie vanwege ziekte. 

Vandaag gaf 'The Great Old' wat meer uitleg over de situatie. "Ritchie heeft de voorbije weken enkele onderzoeken ondergaan waaruit blijkt dat hij een darmprobleem heeft", klinkt het op de website van de club "Dat probleem is onder controle maar kan af en toe voor zeer vervelende hinder zorgen. Daardoor is het vaak pas kort van tevoren duidelijk of spelen/trainen mogelijk is."

"Nu de speler over een diagnose beschikt wenst hij die ook publiek te maken. Hij en de club willen dan ook nog eens melden dat alle andere geruchten omtrent zijn onbeschikbaarheid niet correct zijn. Ritchie zal wellicht nog trainingen en wedstrijden missen maar samen met de medische staf doet hij er alles aan om zijn ploeg van dienst te kunnen zijn in de Champions’ play-offs."

Antwerp neemt het morgenavond op tegen Cercle Brugge, maar wist zich al te plaatsen voor de Champions Play-off. Het valt nog te zien wanneer 'The Great Old' terug beroep zal kunnen doen op De Laet.