VTM

Aagje Vanwalleghem meteen na 'De Verraders'-exit verrast met dit berichtje van Klaasje Meijer

door: COS
Klaasje Meijer in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

In de vierde aflevering van 'De Verraders' werd een nieuwe verrader aangeduid: Charlotte Van Brabander. We namen ook afscheid van een bondgenoot: Aagje Vanwalleghem.

Met Aagje Vanwalleghem werd aan de Ronde Tafel een bondgenoot naar huis gestuurd. Na haar verbanning werd ze opgewacht door Loïc Van Impe. Ze maakte meteen duidelijk geen spijt te hebben van haar deelname. "Ik vond het fantastisch. Maar het vraagt wel veel van je", zegt Aagje in 'De Verraders: Het Uur van de Waarheid'.

Van Loïc krijgt Aagje haar gsm terug. Voor ze het thuisfront belt, ziet ze dat ze een berichtje heeft. "Klaasje. Ik heb al een bericht", zegt ze. "Lieve schat, we spreken elkaar na dit hele avontuur. Ik ga er nood aan hebben. Love you", schreef Klaasje. Aagje en Klaasje kennen elkaar van 'K3 zoekt K3', waar Aagje achter de schermen werkte.

Ook bij 'De Verraders: De Ronde Tafel' kreeg Aagje nog een boodschap van Klaasje. "Hé, lieve Aagje. Ik weet dat we het allebei niet persoonlijk nemen, dus daar ben ik heel dankbaar voor dat we op persoonlijk vlak hartstikke goed klikken", zegt Klaasje.

"En ik weet ook dat jij weet dat dit voor mij speltechnisch gewoon een manier was om mezelf te proberen redden. Maar weet, 'I love you' en ik hoop je snel te zien", aldus Klaasje. "Ze heeft me helemaal meegenomen in haar val en dat is dik oké, want dat is het spel", klinkt het bij Aagje.