VTM

Klaasje Meijer helemaal in het nauw gedreven: "Ben er klaar mee"

door: LHX
Klaasje Meijer in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

In 'De Verraders' is één van de verraders, Walter De Donder, al ontmaskerd en naar huis gestemd. Nu begint ook Klaasje Meijer het moeilijk te krijgen.

Vanavond is er op VTM een nieuwe aflevering van 'De Verraders' te zien. Het zal er weer hard aan toegaan, zo blijkt uit een preview. Daarin is een confrontatie te zien tussen Klaasje Meijer en Aagje Vanwalleghem, die haar verdenkt.

"Mensen doen dit omdat ik Nederlands ben, omdat ik me anders gedraag in de groep", verdedigt Klaasje zichzelf. "Ik moet straks keihard gaan pleiten, maar iedereen heeft het al besloten, maar wat heeft het dan voor zin?"

Helaas voor haar wil het niet baten. Aagje is nog steeds vastbesloten om op het ex-K3'tje te stemmen. "Ik snap niet dat al deze Belgen hier denken: oké, we gaan met z'n allen een bondgenoot naar huis stemmen. Ik snap er helemaal niets van", reageert Klaasje gespeeld emotioneel. "Ik ben er echt klaar mee."

"Zij kan goed acteren!", reageren de kijkers. "Ze moet het keihard spelen en liegen, dat is echt niet makkelijk." "Ik ben benieuwd voor vanavond!"