VTM

Andy Peelman doet opvallende uitspraak over gezinssituatie: “Ons leven als koppel staat op pauze”

door: ASX
Andy Peelman en Tine Kissling
Afbeelding bron: Photonews

Andy Peelman is niet langer zomaar Koen uit ‘De Buurtpolitie’. Zijn passage in ‘The Masked Singer’ bleef niet onopgemerkt en sinds kort maakt de gewezen politieagent ook furore als presentator van het VTM-programma ‘LEGO Masters’. Dat alles moet Andy dan ook nog eens combineren met zijn gezinsleven. Niet evident, zo blijkt.

Andy heeft twee dochters met zijn partner Tine: Feline (3 jaar) en Lorelie (6 maanden). “Met de baby (Lorelie) moet de liefde nog groeien. De eerste maanden sta je als vader vaak aan de zijlijn”, merkt Andy op.

Dat het vaderschap niet allemaal rozengeur en maneschijn is, geeft de acteur onomwonden toe tijdens een interview in Nina. “Ik kom thuis en er is een kindje aan het wenen. Of een van hen heeft slecht geslapen, en dat weegt op Tine”, vertelt Andy openhartig.

“Mijn vrouw is en blijft nog altijd mama, ze kan die knop niet afzetten natuurlijk. Ons leven als koppel staat even op pauze en daar moet je door”, gaat Andy verder. “Maar Tine en ik communiceren wel goed en dat is de basis voor elk gezin”, besluit het VTM-gezicht.