VTM

Andy Peelman en zijn collega's krijgen heel wat kritiek over zich heen: "Compleet belachelijk"

door: STG
Andy Peelman in 'Spartacus Run'
Afbeelding bron: VTM

Enkele weken geleden kondigde Andy Peelman nog zijn ontslag aan als politieagent. Hij kiest nu volop voor zijn televisiewerk.

Andy Peelman is niet meer van het scherm te slaan. Binnenkort maakt hij zijn opwachting in het speurdersteam van 'The Masked Singer', en sinds deze week kunnen we hem ook aan het werk zien in 'Een Echte Job'. Daar loopt Andy mee op de afdeling Neurochirurgie.

Hij start dan ook vol goede moed aan zijn stage. “Ik ben 8 jaar politieagent geweest en ik heb tijdens mijn job veel miserie gezien. Maar ik nam dat niet mee naar huis. Ik heb geen idee wat ik moet verwachten maar het onbekende triggert mij enorm", klinkt het in een eerste reactie.

Op sociale media krijgt hij dan ook heel wat kritiek te verwerken. "Schandalig! Spoedcursus verpleging. Anders moet onze opleiding compleet belachelijk gemaakt worden, echt niet oké!", "Wat een student 4 jaar overdoet en veel moet studeren, doen die in 3 weken, zou niet mogen!", klinkt het onder meer.

"Dit is een ronduit belachelijk programma. Eigenlijk is het het beroep van verpleegkundige belachelijk maken. Die mensen moeten er jaren voor studeren en stages doen en dan zouden die "BV's" zomaar patiënten mogen verplegen zonder enige ervaring. Moest ik patiënt zijn ik zou weigeren dat zo'n BV ook maar 1 hand aan mij zou uitsteken. Weer zo'n voorbeeld van emo-tv dat totaal geen meerwaarde heeft", klinkt het scherp.