VTM

Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws: "Mag het eindelijk vertellen!"

door: LHX
Brecht uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Zijn huwelijk met Dziubi Steenbergen uit 'Blind Getrouwd' mag dan voorbij zijn, Brecht De Geyter heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Op Instagram doet hij een bijzondere aankondiging.

Brecht De Geyter is leerkracht biologie, Engels en mens en samenleving. Aan het einde van het vorige schooljaar mocht hij iets speciaals doen: hij is te zien in de webreeks 'Leerkracht 24/7', die een blik achter de schermen van het onderwijs werpt.

"Ik mag het eindelijk vertellen!", schrijft hij in zijn Instagramverhaal. "Het Laatste Nieuws en Sidekick Sam Academy hebben me een hele week lang op de voet gevolgd voor, tijdens en na de lesuren op school. Het geeft een realistische inkijk over het (secundair) onderwijs en wat ik elke dag doe."

Het resultaat is een 12 minuten durend filmpje waarin we Brecht zien lesgeven en vol passie over zijn job zien vertellen. Wat nog het meest opvalt, is hoe hard hij begaan is met het welzijn van zijn leerlingen. Het is dan ook geen verrassing dat hij heel wat enthousiaste commentaren krijgt. "Bedankt voor jullie hartverwarmende berichtjes", schrijft hij.

Brecht De Geyter
Afbeelding bron: Instagram @brechtdegeyter