VTM

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' bevestigen breuk: "Merkten we doorheen de maanden"

door: COS
Dziubi en Brecht in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Droevig 'Blind Getrouwd'-nieuws: Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen zijn niet langer samen. De publiekslievelingen hebben besloten een punt achter hun huwelijk te zetten.

De afgelopen maanden werden Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen niet meer samen gespot. Ook op sociale media verschenen geen foto's meer samen. Nu delen Brecht en Dziubi het droevige nieuws op Instagram: "Met pijn in het hart laten we jullie weten dat Dziubi en ik niet langer een koppel zijn", zegt Brecht.

"?We kenden een geweldig mooie start waarbij we direct een supertoffe klik hadden en oprecht konden communiceren met elkaar. Dit zorgde voor een prachtig en geslaagd 'Blind Getrouwd'-parcours."

"We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde.

Knap verhaal

"We blikken terug op een knap verhaal dat we samen hebben geschreven en we gaan mekaar ook in de toekomst met hetzelfde respect behandelen. Er valt niemand iets te verwijten gezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen."

"Om onze breuk in alle rust en sereniteit te kunnen verwerken, wensen we hier verder niet over te communiceren. We hopen op jullie begrip te mogen rekenen. Oprecht bedankt aan iedereen voor alle lieve berichten en steun die we het afgelopen jaar mochten ontvangen."