VTM

Brecht en Jolien uit 'Blind Getrouwd' hebben grote knoop doorgehakt: "Willen we veranderen"

door: LHX
Blind Getrouwd - Jolien - Brecht
Afbeelding bron: VTM

Het is een jaar geleden dat Brecht Heldenbergh en Jolien De Neve elkaar voor het eerst zagen in 'Blind Getrouwd'. Inmiddels wonen ze samen in Zottegem.

Al bijna vier maanden Jolien en Brecht samen in een ruim huurhuis in Zottegem. Ze hebben het er helemaal naar hun zin en genieten ervan om voortdurend samen te zijn.

"Ons eigen stekje hebben zorgt voor meer rust in onze relatie en daar hadden we allebei wel nood aan", laten ze weten aan Het Laatste Nieuws. "Bovendien is het zalig als je na een drukke werkdag thuiskomt en iemand je met open armen ontvangt."

Na de opnames van 'Blind Getrouwd' vroeg Brecht Jolien opnieuw ten huwelijk, om te tonen dat hij dit keer bewust voor haar koos. Ze zijn echter niet van plan om opnieuw te trouwen. Wél willen ze misschien een tweede feest geven, bijvoorbeeld als ze vijf jaar getrouwd zijn.

Daarnaast staat er nog iets anders op de planning: een bezoekje aan de notaris. Dat is dringend nodig. "Want als nu één van ons twee overlijdt, gaat alles naar de eigen familie. Dat was de regeling voor het programma, je bent goed beschermd, maar nu willen we dat veranderen."