VTM

Brecht uit 'Blind Getrouwd' haalt uit naar de makers: "Ben totaal niet zo"

door: STG
Brecht uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Het avontuur van 'Blind Getrouwd' loopt bijna op zijn einde. Gisteren trokken de koppels op weekend met elkaar.

Het avontuur van 'Blind Getrouwd' zit er bijna op. Brecht en Dziubi lijken al van bij de start van het programma de 'match made in heaven'. Na de aflevering van vorige week leek het erop dat Dziubi zijn interesse verloren zou hebben, omdat hij heel stil is. "Achteraf bekeken geven die beelden dat gevoel prijs. De camera's blijven draaien en dat is op zich nog altijd een onwennig gegeven", zegt Brecht.

Toch volgde er vorige week een groot kantelpunt. In de winkel ontstond er een discussie over een fles of een kratje wijn."Dat was gewoon een tof moment. Maar hoe het ook bewerkt is met de melige muziek eronder, leek het wel een breekpunt", aldus Brecht.

"Het is heel ongelukkig dat het zo geknipt wordt, en dat het dan lijkt alsof ik jaloers zou zijn. Het is heel jammer dat het woord Tesla zo vaak gevallen is, want dat maakt mij heel materialistisch. Wat ik totaal niet ben".

"Uiteraard kan niet alles positief zijn. Wij zijn ook heel realistisch", vertelt Brecht aan Showbits. "Misschien komt dat op tv niet zo over, en zouden ze denken: die twee zijn halsoverkop verliefd. Dat moet ik nuanceren. Dat was niet zo", klinkt het.

Ook over het vervolg van 'Blind Getrouwd' doet Brecht een straffe uitspraak. "Het wordt intens. Emotie, emotie, emotie. Ik zou sowieso je zakdoek klaarhouden". Of er gehuild zal worden van blijdschap of teleurstelling is nog maar de vraag.