VTM

Candice Martens moet nog iets van het hart na breuk met Marijn Lenaerts

door: LHX
Candice uit Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Twee jaar na 'Blind getrouwd' is het huwelijk van Candice Martens en Marijn Lenaerts alsnog op de klippen gelopen. Dat maakten ze eerder deze week bekend.

Op Instagram lieten Candice Martens en Marijn weten dat ze ervoor hebben kozen om als vrienden verder te gaan. Die moeilijke beslissing namen ze omdat ze veel moeilijke momenten hadden en verschillende toekomstplannen voor ogen hadden.

Ze lieten daarbij weten dat ze geen verdere commentaar wensten te geven. Toch wil Candice Martens enkele dagen na het bericht nog iets kwijt.

"Ik wil jullie superhard bedanken voor de keilieve berichten die jullie allemaal hebben gestuurd", zegt ze tegen haar volgers in een filmpje in haar Instagramverhaal. "We gaan eventjes door een heel moeilijk moment, en dan is het heel tof om van jullie zulke lieve reacties te krijgen."

"Ik heb nog niet iedereen teruggestuurd, maar ik doe mijn best om dat zo snel mogelijk te doen, want het doet mij altijd heel veel deugd om te zien wat jullie allemaal sturen", voegt ze er nog aan toe.