VTM

Caroline Maes verklapt de verrassende reden van haar nieuwe look in 'Familie'

door: COS
Caroline Maes - Mieke in 'Familie'
Afbeelding bron: Medialaan

Een maand lang vroegen 'Familie'-kijkers zich allemaal hetzelfde af: wat is er gebeurd met Mieke. Intussen weten we dat ze nog in leven is.

In de seizoensfinale liepen de gemoederen tussen Mieke (Caroline Maes), Niko (Jo Hens) en Sam (Tinne Ceuppens) hoog op. Mieke was er namelijk achter gekomen dat Niko haar (opnieuw) had bedrogen met Sam, waardoor ze zwanger werd.

Aan het begin van het nieuwe seizoen trof de politie een bebloed keukenmes aan. Het deed geloven dat Niko of Sam Mieke iets hadden aangedaan. Al vermoedden de meeste fans dat Mieke haar eigen dood in scène had gezet en was gevlucht.

Die theorie werd afgelopen week bevestigd. Jan is aan het chatten met een zekere Andreia, maar dat blijkt zijn eigen dochter te zijn. Ze leeft ondergedoken in de Ardennen. Waarom ze daar verblijft, komen we binnenkort te weten.

De natuur zijn gang laten gaan

Mieke heeft nu ook een nieuwe look: ze is blond. Dat blijkt een verrassende reden te hebben. "Ik ben grijs aan het worden en wil de natuur zijn gang laten gaan", legt Caroline Maes uit in Story. "Ik was het beu om voortdurend gekleurd te moeten worden."

"Al moet het nog regelmatig geblondeerd worden omdat ik niet grijs genoeg ben. Dit kapsel is dus een tussenoplossing", zegt ze. "Maar ik krijg alleen maar positieve reacties op mijn nieuwe coupe."