VTM

Dina Tersago compleet in shock na schrijnend nieuws: "Echt mindblowing"

door: COS
Dina Tersago in 'Ze Zeggen Dat'
Afbeelding bron: VTM

Er komt een nieuw seizoen van 'Ze Zeggen Dat' aan. Vanaf 30 maart testen Dina Tersago en Andy Peelman elke donderdag een nieuwe reeks beweringen en urban legends.

Dina Tersago en Andy Peelman beginnen het nieuwe seizoen met de stelling dat vrouwen met tattoos ‘scheef bekeken’ worden. Een stelling die helaas blijkt te kloppen. "De resultaten zijn echt mindblowing. Ik vind het erg, laat het een les zijn voor heel Vlaanderen!", zegt Dina.

Dina gooit eerst haar eigen lijf in de strijd en gaat op zoek naar een job en een lief. Bij het zoeken naar een job blijken vrouwen zonder tattoos bijna drie keer zoveel uitgenodigd te worden op een sollicitatiegesprek. Het zijn echter de resultaten na een onderzoek met de 26-jarige Trix die schrijnend zijn.

Wat als een vrouw met en zonder tattoos hulp nodig heeft? Zouden mensen dan nog steeds anders reageren? Dina onderwerpt Trix aan verschillende sociale experimenten waarbij ze de hulp nodig heeft van omstanders. En ook hier blijkt een opvallend verschil… 

"Er zijn heel veel mensen gewoon voorbij gewandeld. Ik hoop dat als er ooit echt iets is, dat iemand wél komt helpen", vertelt een emotionele Trix. Wat Dina en Andy nog gaan onderzoeken komen we vanaf donderdag 30 maart te weten bij VTM.