VTM

Dziubi onthult de échte en pijnlijke reden waarom hij en Brecht besloten om te scheiden na ‘Blind Getrouwd’

door: PMN
Dziubi en Brecht in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Brecht en Dziubi namen deel aan ‘Blind Getrouwd’. Helaas besloten ze om toch nog te gaan scheiden.

Het leek een perfecte match te zijn tussen Brecht en Dziubi. Dat ze toch nog besloten om te scheiden, kwam bij veel fans als een grote verrassing.

Voorlopig hebben Brecht en Dziubi geen contact meer met elkaar. Het is momenteel nog te pijnlijk en ligt nog te gevoelig.

(Lees verder onder de foto)

Dziubi en Brecht
Afbeelding bron: VTM

"Het is inderdaad geen makkelijke beslissing geweest, maar we zijn na verschillende diepe gesprekken tot het besluit gekomen dat we toch niet honderd procent matchten, en dat Brecht me niet helemaal kon geven wat ik van een relatie verwacht", legt Dziubi uit in Dag Allemaal.

En dan was er ook nog die grote afstand. "Brecht woont in Gent, ik in Antwerpen en verhuizen was voor geen van ons beiden evident.” 

“Onze families waren enthousiast over ons huwelijk, dus het was niet fijn om hen te moeten vertellen dat we uit elkaar gingen. Maar we hebben open en volwassen gecommuniceerd met onze ouders, ze begrepen het wel.”

Daten

Dziubi legt ook uit naar wat voor man hij op zoek is. "Goh, ik ben op zoek naar een toffe gast, iemand met gelijke waarden en normen. Daar ben ik de voorbije maanden achtergekomen. Maar mijn hoofd staat nog niet echt naar daten."