VTM

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' neemt opvallend besluit na breuk met Brecht: "Dit ga ik met trouwring doen"

door: COS
Dziubi uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd' keert dit najaar terug bij VTM met een achtste seizoen. De deelnemers staat het avontuur van hun leven te wachten. Dat kunnen tientallen mensen intussen beamen.

Vorig jaar gaven vier koppels elkaar blind het jawoord in het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd'. Na Nick & Christophe stapten opnieuw twee mannen met elkaar in het huwelijksbootje: Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter.

De klik tussen Dziubi en Brecht was meteen voelbaar. Het verbaasde dan ook geen enkele kijker dat beide heren aan het einde van het experiment besloten hun relatie zonder camera's verder te zetten.

In april kwam er echter nieuws waarvoor veel fans al enkele weken vreesden: de relatie van Dziubi en Brecht was voorbij. "We merkten dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde", klonk het in een gezamenlijk statement.

Hoewel zijn huwelijk met Brecht niet standhield, heeft Dziubi geen slechte herinneringen aan het 'Blind Getrouwd'-avontuur. Hij heeft dan ook een mooi besluit genomen. "De trouwring ga ik inkaderen, die herinnering zal ik altijd koesteren", zegt hij in Dag Allemaal.

Eerder vertelde Brecht aan Het Laatste Nieuws dat ook hij zijn trouwring niet zal weggooien. "Daarvoor hangt er te veel betekenis aan vast. Ik wil onze mooie momenten nog steeds kunnen koesteren. Om die reden zou ik de ring ook nooit verkopen", aldus Brecht.