VTM

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' wil groot misverstand over zijn relatie met Brecht rechtzetten

door: COS
Dziubi en Brecht in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' is maandag tot een ontknoping gekomen. Met twee op vier kunnen we toch wel van een geslaagd experiment spreken.

Dat Dziubi en Brecht vorige maandag al voor de één op vier zouden zorgen, wisten alle 'Blind Getrouwd'-koppels wel zeker. Toch zagen veel fans de laatste afleveringen een verandering bij Dziubi.

"Ik vind je houding soms terughoudend ten opzichte van Brecht op tv of zie ik dat verkeerd?", vraagt iemand aan Dziubi via Instagram Stories. "Ik snap dat dat zo overkwam in de laatste afleveringen. Maar dat was niet zo", benadrukt hij.

"Ik vond het nog steeds tof bij Brecht en vond onze klik leuk. Ik denk dat er net wat stillere momentjes van mij naar boven kwamen in die latere afleveringen, maar ik luister sowieso ook wel graag naar hem en mensen in het algemeen. Dat kwam zeker niet uit terughoudendheid."

En dat bewijst Dziubi ook na het experiment. Tussen Dziubi en Brecht zit het nog steeds erg goed. Samenwonen is nog niet aan de orde, maar het koppel probeert zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen.

Dziubi over 'terughoudendheid'
Afbeelding bron: Instagram @dziubisteenbergen