VTM

Een bijzondere dag: Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd' hebben prachtige boodschap voor elkaar

door: LHX
Blind Getrouwd - Jolien - Brecht
Afbeelding bron: VTM

Jolien en Brecht namen vorig jaar deel aan 'Blind Getrouwd'. Ze zijn nog steeds gelukkig samen.

Afgelopen weekend hadden Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh iets te vieren: het was één jaar geleden dat ze in 'Blind Getrouwd' in het huwelijksbootje stapten. Er is sindsdien heel wat veranderd in hun leven.

Sinds kort wonen ze samen in Zottegem. Het is voor hen de perfecte locatie tussen hun twee thuishavens, Gooik en Kalken. Het bevalt hen er uitstekend, laten ze weten aan Het Laatste Nieuws.

Ter gelegenheid van hun eenjarige huwelijk delen ze allebei een lieve boodschap op Instagram. "1 jaar getrouwd met de allerliefste", schrijft Jolien. 

"Voor al je lieve woorden, je steun, de veilige haven, de lachbuien, het plezier, de knuffels, de troost, de tranen, de avonturen, de gesprekken en de tijd samen. Dankbaar. Voor ons, wij, elkaar."

Ook Brecht laat van zich horen. "Exact een jaar geleden hield ik je voor de eerste keer in mijn armen", post hij. "Wat toen al vertrouwd aanvoelde, is vandaag uitgegroeid tot een onbeschrijfelijk gevoel waar ik niet meer zonder kan. Bedankt, liefje, voor wie je bent en alles wat je doet."