VTM

Eerste barsten in het huwelijk van Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd': "Is een heikel punt"

door: STG
Blind Getrouwd Brecht en Dziubi
Afbeelding bron: VTM

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' zijn nog steeds getrouwd. Ze zijn dan ook bijzonder populair bij de kijker. Helaas konden ze geen Kastaar mee naar huis nemen.

In juni vorig jaar veranderde het leven van Brecht en Dziubi ingrijpend. Tijdens hun deelname aan 'Blind Getrouwd' kwamen er veel indrukken op hen af. Intussen genieten ze volop van de rust zonder de camera's.

Ze maken dan ook uitgebreid de tijd om elkaar nog beter te leren kennen en te daten. Dat vertellen ze aan Het Laatste Nieuws. Al hadden ze vooraf niet echt beslist bij wie de Kastaar zou komen te staan als ze zouden winnen.

"Dat is een heikel punt", zegt Brecht. "Niet alleen waar we gaan wonen later, maar ook die award", klinkt het. Er lijkt dus nog discussie te bestaan over de plaats waar ze op termijn gaan wonen. Er zijn dus nog geen concrete plannen voor een verhuis.

"Voorlopig nog niet. We babbelen er wel over, soms met een mopje, soms met een serieuzer gesprek", klinkt het. “We zijn blij dat we elkaar even zonder alle camera’s kunnen leren kennen", legt Dziubi uit. “Alles op z'n tijd.”