VTM

Eerste koppel uit nieuwe 'Blind Getrouwd' wacht meteen grote uitdaging: "Draagt grote rugzak mee"

door: STG
Jolien
Afbeelding bron: VTM

Maandagavond is het eindelijk zover. Dan staat het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' op de planning. Het eerste koppel werd vrijdag bekendgemaakt.

Morgen krijgen we eindelijk te zien hoe Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh elkaar het jawoord geven. In Het Laatste Nieuws lichten ze al een tipje van de sluier over het nieuwe seizoen.

Vooral voor Jolien is het een emotioneel huwelijk te geworden. Ze verloor haar papa aan de gevolgen van een hersentumor. “Het was daarom mijn beste vriend die me opwachtte met het bruidsboeket, een heel emotioneel moment”, vertelt Jolien aan Het Laatste Nieuws.

Voor Jolien was haar 90-jarige mémé, de moeder van haar papa, een van de belangrijkste genodigden. Met haar mama scheidde haar wegen toen die op korte termijn haar ouders, zus en dus ook haar man verloor. 

Al was het voor expert Wim Slabbinck wel een ideale match met haar partner. “Zij draagt een rugzakje mee en vertelde in het verleden steeds op mannen te vallen die ‘emotioneel onbeschikbaar’ waren. Het was dus onze taak om iemand te vinden die stabiliteit, zekerheid en betrouwbaarheid uitstraalt. En die vonden we met Brecht", weet hij.