VTM

Emma uit 'Blind Getrouwd' doet opvallende uitspraak over Emile

door: LHX
Emma en Emile in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Tijdens het beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd' zeiden Emma en Emile voluit 'ja' tegen elkaar. Een paar weken later bleken ze echter alweer uit elkaar te zijn.

Het 'Blind Getrouwd'-experiment verliep voor Emma en Emile soms een beetje stroef. Ze probeerden alles om het te doen slagen, maar gevoelens kwamen er uiteindelijk niet.

"Een fysieke klik, die was er zeker, anders zou ik niet hebben kunnen kussen met Emile. Maar er moest meer zijn", verklaart Emma in Dag Allemaal. Uiteindelijk besloten ze dan toch maar om het bij een mooie vriendschap te houden.

Op het moment dat ze dat besluit namen, had Emma nog wel een klein beetje hoop. Ze dacht dat het misschien zou helpen om hem te missen, maar dat liep niet zoals verwacht. Het feit dat de afleveringen toen op tv waren en er veel reacties op kwamen, maakte het moeilijk.

Ook nu lijkt het nog stééds geen afgesloten hoofdstuk voor haar. Nog steeds denkt ze dat zij en Emile beter af zijn met vriendschap, maar het is opvallend dat de deur nog steeds niet helemaal gesloten is voor haar.

"Zeg nooit nooit", zegt ze. Ze zien elkaar af en toe nog. Zo gingen ze onlangs nog samen naar het verjaardagsfeestje van Isabelle. "Wie weet, al zou ik niet graag onze vriendschap verpesten met een nieuwe poging om er iets van te maken", klinkt het.