VTM

Er moet Christiaan en Jana wat van het hart over Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd'

door: COS
'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Waar we met z'n allen op hadden gehoopt, werd maandag werkelijkheid. Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen besloten opnieuw 'ja' te zeggen in 'Blind Getrouwd'.

Op de plek waar ze elkaar zo'n zeven weken eerder het jawoord hadden gegeven, kwamen Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter samen voor het ultieme beslissingsmoment. Het werd een volmondige 'ja'.

Brecht en Dziubi moesten het fantastische nieuws wekenlang verborgen houden, maar kunnen het nu van de daken schreeuwen. Dat doen ze ook via Instagram. Dziubi's foto's lokken heel wat reacties uit.

"Geleden van Christophe en mijn beslissingsmoment dat ik zo voor de tv gejankt heb! Zo fier op jullie!", reageert Nick Laenen. "Toppers!", klinkt het ook bij Laura Lieckens. "Knap koppel. Mooi parcours afgelegd! En nu genieten van elkaar", zegt Jonah Hulselmans.

"Ik ben zooooo blij voor en gelukkig door jullie maatjes! Love you soooo much, mannen! Alle liefde en geluk gewenst met jullie huwelijk!", reageert Christiaan Graulus. "TOPPERS! Ik hou zó veel van jullie!", zegt Jana De Bosscher. Of ook zij opnieuw 'ja' zeggen, komen we maandag te weten. Spannend!