VTM

Fleur uit 'Blind Getrouwd' is er enorm van geschrokken bij kersverse echtgenoot Alexander

door: COS
Fleur en Alexander in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Vier koppels gaven elkaar de afgelopen weken het jawoord in het achtste seizoen van 'Blind Getrouwd'. Intussen zijn alle koppels samen naar Rhodos vertrokken op huwelijksreis.

De eerste indrukken waren bij alle koppels meteen erg positief. Ook bij Fleur en Alexander. "Ik keek naar haar en mijn eerste indruk was echt van: amai, wat een knappe madam. Slank, mooie uitstraling, ja… dan smelt je wel eventjes", klonk het bij Alexander in 'Blind Getrouwd'.

Ook Fleur was in de wolken met haar match. "Ik heb me de hele ochtend zo emotioneel gevoeld, maar dat gevoel maakte instant plaats voor een gelukkige glimlach, stuntelig gegiechel en wat raar doen waarschijnlijk ook."

Er was al vrij snel aantrekking van Fleurs kant. "Normaal hou ik en beetje afstand van iemand die mij onbekend is. Maar tijdens onze fotoshoot verliep dat allemaal zo spontaan", zegt ze in TV Familie.

"Hetzelfde geldt voor het samen slapen, dat ging vanzelf. Omdat het zo vertrouwd aanvoelde. Ik had een enkele reden om een fort te bouwen in bed, om mezelf af te schermen", lacht Fleur.