VTM

Grote paniek bij Koen Wauters en zoon Nono Wauters na cruciale fout

door: COS
Koen en Nono Wauters
Afbeelding bron: VTM

Op woensdag 27 september slaan Koen Wauters en Nono Wauters op de vlucht. Ze proberen in 'Het Jachtseizoen' vier uur lang uit de handen van Nora Gharib, Laura Tesoro en Julie Van den Steen te blijven.

Nora Gharib, Laura Tesoro en Julie Van den Steen staan misschien wel voor de meest uitdagende jacht ooit. Als kind van de YouTube-generatie heeft Nono Wauters álle Jachtseizoen-afleveringen van het Nederlandse STUK TV gezien en kent hij de truken van de foor

En dan is er nog die andere troef: wie zou VTM-icoon Koen Wauters nu niet op de achterbank willen meevoeren. "Koen Wauters kan iedereen dingen laten doen, die hoeft niet eens alsjeblieft te zeggen", zegt 'jager' Julie.

De moed zakt de jagers meteen in de schoenen, wanneer ze hun busje aantreffen. Lekke banden en een bus die een volledig nieuwe, smerige look gekregen heeft: Koen en Nono voeren sabotage 2.0 uit.

En dan hebben de jagers de wegversperring van gehard staal nog niet gezien, die ze zonder hulp van een slijpschijf niet zomaar weg krijgen. Gelukkig zijn Koen en Nono sympathieke boeven en lieten ze een houtzaag voor de jagers achter. 

Nono en Koen kunnen snel een grote voorsprong creëren. Maar dan maken Nono en Koen een cruciale fout. Van een grote voorsprong, gaat het naar grote paniek. Slagen de jagers erin een ongezien inhaalmanoeuvre te maken en de boeven alsnog bij de kraag te vatten?